Böcker
Uppsatser/forskning
- Vandenbroeck, Emma. 2019. Food: to feed or to profit?: (De)commodification in the food system and Community Supported Agriculture. Uppsala universitet: Institutionen för arkeologi och antik historia.
- Hoenninger, Jonathan. Costamilan, Lucas and Ochiai, Miyuki. 2019. Community Supported Agriculture: Towards a Flourishing Movement in Europe. Blekinge Tekniska Högskola, Fakulteten för teknikvetenskaper, Institutionen för strategisk hållbar utveckling.
- Källgren, Tom och Nordling, Olof. 2019. "Community Supported Agriculture” i Sverige: Modellens bidrag till ett hållbart livsmedelssystem. Stockholm, KTH, Skolan för arkitektur och samhällsbyggnad.
- Gunnarsson, Maja. 2019. "Om att minska fysiska och mentala avstånd: Lokalisering och relationsbyggande hos andelsjordbruk i Sverige". Uppsala Universitet: Kulturgeografiska institutionen.
- Zapico, Jorge Luis och Söderberg, Maja. 2018. Transparent farmers: how farmers are using technology for new ways of selling and communicating with consumers. Linnéuniversitetet: Institutionen för datavetenskap och medieteknik.
- Östensson, Elin, 2018. ”Vill vi ha förändring så måste vi ju göra nånting!” : hur två kommuner lyckats inkludera andelsjordbruk i den offentliga upphandlingen. Uppsala: SLU, Institutionen för stad och land
- Svensson, Annie, 2018. A sustainable food-system? : economic sustainability of Swedish community supported agriculture (CSA). Alnarp: SLU, Institutionen för biosystem och teknologi
- Nilsson, Mikaela and Wejåker, Kajsa, 2016. Community supported agriculture : in a Swedish context. Uppsala: SLU, Institutionen för ekonomi
- Björkqvist, Emma, 2016. Man ska odla för sina grannar : motiv, drivkrafter och mål hos andelsjordbrukare i Sverige. Uppsala: SLU, Institutionen för stad och land
- Stigson, Emma, 2016. En ny grön våg? : en studie om community supported agriculture i Sverige. Uppsala: SLU, Institutionen för stad och land
- Sjöblom, Jenny, 2015. Från konsument till medproducent : förekomsten och utvecklingen av Community Supported Agriculture i Sverige. Alnarp: SLU, Institutionen för arbetsvetenskap, ekonomi och miljöpsykologi
- Zoll F, Specht K, Opitz I, Siebert R, Piorr A, Zasada I. Individual choice or collective action? Exploring consumer motives for participating in alternative food networks. IntJ Consum Stud. 2018;42:101–110.
- Kondoh, K. Agric Hum Values (2015) The alternative food movement in Japan: Challenges, limits, and resilience of the teikei system
- The branding of community supported agriculture – White, University of Massachusetts Amherst, 2015.